30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Didim'de sinema günleri

Didim Belediyesi bir ilke daha imza atarak, Didim Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal İşler servisi faaliyetleri çerçevesinde halka açık sinema günleri adı altında program düzenleyecek.

Düzenlenecek etkinlik hakkında bilgiler veren Didim Belediyesi Kültür Servisi Müdürü Şahap Gönül, "Yaz Sinema Günleri" ile ilgili olarak yaptığı açıklamada sinema etkinliğine tüm halkı davet etti.

Gönül, "Amacımız bu yaz gecelerinde halkımıza güzel bir ortamda film seyrettirmektir. Sosyal Belediyecilik anlayışımız çerçevesinde düzenlediğimiz etkinliklerle halkımızla birlikte güzel bir yaz akşamı geçirmek istiyoruz" dedi.

Didim Belediyesi kültür parkı, Mavişehir ve Fevzipaşa’da gösterime girecek olan birbirinden güzel filmler 1 ay süresince vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak seyredebilecek. Ayrıca, aileye yönelik film gösterilerinin yanında çocuklara yönelik filmlerin gösterime sunulacağı bildirildi. Didim Belediyesi Sinema günlerinin önümüzdeki hafta vizyonlarda gişe rekorları kıran Recep İvedik filmiyle başlayacağı ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 12:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?