20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didim'e üretici pazarı açılıyor

DİDİM'DE ÜRETİCİ PAZARI AÇILIYOR

Didim Belediye Başkan Vekili Ercan Atasoy, merakla beklenen üretici pazarının çarşamba günü açılacağını söyledi.

Haftalık basın toplantısında basına bilgiler aktaran Belediye Başkan Vekili Ercan Atasoy, pazartesi günü asfalt çalışmalarının başlayacağını kaydederek, "İlk olarak Osman Yozgatlı Sanayi Sitesi'nin yanında bulunan Selvi Caddesi üzerindeki yolda çalışma yapılacak. Burada altyapı çalışmaları da yapılacak. Kamacı 3 Restaurant'ın önündeki kavşakta düzenleme yapılacak" dedi.

Merakla beklenen üretici pazarı hakkında bilgiler veren Atasoy, "Eski pazar yerinde düzenlemeler yaptık. Önümüzdeki çarşamba günü pazar hizmete açılacak. 120'ye yakın üretici belgeli müracaat var, 50 tane de belgesiz müracaat var. 14-150 arasında yerlerimiz var. Bunların 120 tanesini üreticilere vereceğiz. 20 tane de belediyemiz el sanatları kursunda çalışan bayanlara verilecek ve bu bayanlarımız burada satış yapacaklar" diye konuştu.

Atasoy, üretici pazarıyla sokakta satış yapanların önüne de geçileceğini ifade ederek, "Burası haftanın bir günü pazar olarak açılacak. Diğer günler satıcılar isterlerse gelip 6 gün burada yine satış yapabilecekler" dedi.

DİDİM'DE ÜRETİCİ PAZARI AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 13:30:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 13:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?