20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Didimli Romanlara müjde

DİDİMLİ ROMANLARDAN AÇILIMA DESTEK

Didim Romanlar Derneği Başkanı Metin Çakır, Didim’de Romanlara yönelik 400 konutluk ev projesi için çalışmalara başlattıklarını belirtti.

Didim Romanlar Derneği Başkanı Metin Çakır, Başbakan Erdoğan’ın da katıldığı İstanbul’daki Roman Buluşmasını değinerek, “Başbakanımızın söylediklerini inanıyoruz.”dedi. İstanbul’daki Roman Buluşmasına Didim’den 3 otobüs ile gidildiğini belirten Çakır “Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılan Buluşmaya Türkiye Genelinde 30 Bin Roman katıldı. Başbakanımızın söylediklerini inanıyoruz ve samimiyetine güveniyoruz. Gönlümüzü aldı. Büyük bir coşku içerisinde buluşmamız gerçekleşti” dedi.

Çakır, hükümetin Romanlara yönelik TOKİ işbirliğiyle başlattığı Toplu Konut Projesiyle ilgili Didimli Romanlara da müjde vererek, “Didim’de bu konuda çalışmalar başlattık. İlçemizde Romanlara yönelik 400 konutluk proje için çalışmalarımız görüşmelerimiz olacak” diye konuştu.

Çakır, Aydın genelinde tüm Roman derneklerinin bir çatı altında olacağı bir federasyon kurma çalışmasının da başlatıldığını kaydederek, şunları söyledi: “Bu federasyon çalışması çerçevesinde Aydın Roman Dernekler Federasyonu kuracağız”

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 17:05:01
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 17:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?