20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Doktor polise çarptı!

DOKTOR UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPTI

Aydın’da bir doktorun kullandığı araç, uygulama noktasında kendisini durdurmak istemeyen trafik polisine çarptı. Kazada ağır yaralanan polis memuru tedavi altına alındı.

Kaza, dün akşam saat 23.30 sıralarında Aydın merkez Atatürk Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Atatürk Meydanı’nda bulunan Şehitler Abidesi önünde rutin trafik uygulaması gerçekleştirmekte olan trafik polisi Ş.T., Adnan Menderes Bulvarı istikametinden gelmekte olan aracı ve sürücüsünü kontrol etmek için durdurmak istedi. Durma uyarısına tepki göstermeyen ve Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktor olduğu öğrenilen S.B’nin kullandığı 09 DR 461 plakalı araç, seyir halindeki hızıyla yolun ortasında bulunan trafik polisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle trafik polisi Ş.T’nin başı aracın ön camına çarparken, yaralı polis memuru birkaç metre yuvarlandı.

Kazada ağır yaralanan trafik polisi, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Maddi hasarın meydana geldiği aracın sürücüsü doktor S.B. ile araçta bulunan bir bayan, kazanın ardından büyük bir şok yaşadı. Çarptığı polis memurunu görmediğini iddia eden S.B., gerekli işlemlerinin yapılması için polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Bu arada; talihsiz kazanın ardından olay yerine gelen Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, kaza anında uygulama yapmakta olan diğer trafik ekipleri ve gördü tanıklarından bilgi aldı. Hastane polisinden yaralı meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi alan Kurt, yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

DOKTOR UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPTI
DOKTOR UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPTI
DOKTOR UYGULAMA YAPAN POLİSE ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 09:59:04
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 10:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?