1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Dokuzlu’nun acı günü!

AYTO BAŞKANI DOKUZLU’NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’nun vefat eden annesi Nurhayat Dokuzlu, sevenleri ve ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu'nun bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören annesi Nurhayat Dokuzlu, dün akşam saatlerinde vefat etmişti.

Nurhayat Dokuzlu için bugün Öğle Namazına müteakip Bey Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törene Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve Atilla Koç, Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Belediye Başkanvekili Altan Güney, DSP Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay ve SP İl Başkanı Ömer Özmen ile Dokuzlu ailesinin yakınları, tanıdıkları ile Aydın iş dünyası temsilcileri katıldı.

Cenaze töreninde AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Dokuzlu’nun babası Hasan Hüseyin Dokuzlu ile kardeşleri Çetin, Asuman, Seher ve Zehra Dokuzlu taziyeleri kabul etti. Vali Coş’un da bir süre sohbet ettiği ve başsağlığı mesajını ilettiği Hasan Hüseyin Dokuzlu törende gözyaşlarına hakim olamazken; annelerini kaybeden Dokuzlu ailesi fertlerinin oldukça üzgün oldukları gözlendi.

Nurhayat Dokuzlu’nun cenazesi Beycamiinde kılınan Cenaze Namazı’nın ardından uzun bir araç konvoyu eşliğinde Kemer Mezarlığına getirildi. Dokuzlu’nun cenazesi aile kabristanlığında sevenleri ve ailesinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

AYTO BAŞKANI DOKUZLU’NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ
AYTO BAŞKANI DOKUZLU’NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ
AYTO BAŞKANI DOKUZLU’NUN ANNESİ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 14:54:05
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?