20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Domuz gribine karşı seferberlik

İNCİRLİOVA’DA DOMUZ GİRİBİ ÖNLEMLERİ

Dünyada ve ülkemizde etkisi her geçen gün artarak hissedilen ve ülke genelinde onlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan H1N1 virüsüne (Domuz gribi) karşı belediyeler adeta seferberlik ilan etti.

Aydın’ın İnicrliova ilçesinde toplu aşıma araçları, okullar ve camiler tek tek dezenfekte edildi. Dezenfekte sırasında bizzat ilaçlama ekibi ile birlikte çalışan İncirliova’nın Bayan Belediye Başkanı Fadime Orbay, bir hanım titizliği ile ilçeyi baştan sona dezenfekte ettirdi. İlaçlama çalışması yapan görevliler, maske ve koruyucu gözlükle çalışırken, bayan başkanın hiçbir önlem almadan çalışması dikkat çekti.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi sabah saatlerinde başlayan dezenfekte çalışmaları kapsamında, önce toplu taşıma araçları, ardından okullar ve camiler ilaçlandı. Belediye başkanı seçilmeden önce ev hanımı olan İncirliova’nın bayan Başkanı Fadime Orbay, bu tür konularda çok titiz olduğu için hafta sonu olmasına rağmen dezenfekte görevlilerinin başından ayrılmadı. Camilerden okullara kadar her yeri bizzat kendi gözetiminde ilaçlattıran Başkan Fadime Orbay, belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını kaydetti.

İNCİRLİOVA’DA DOMUZ GİRİBİ ÖNLEMLERİ
İNCİRLİOVA’DA DOMUZ GİRİBİ ÖNLEMLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 17:47:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?