20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

DP'de seçim hazırlkları başladı

Genel Kurul sonrası yeniden toparlanma sürecine hız veren Demokrat Parti’de tempo yükseliyor.

Geçtiğimiz günlerde Mızrap Nazlı Başkanlığında göreve gelen Söke Demokrat Parti İlçe Yönetimi sık sık bir araya gelerek ülke ve yerel sorunlar masaya yatırmaya çalışıyor. Demokrat Parti İlçe Lokalinde bir basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Mızrap Nazlı, hükümeti eleştirerek AK Parti iktidarının alternatifinin Demokrat Parti olduğunu söyledi.


22 Temmuz seçimleri öncesi Anavatan Partisi ile birleşme sürecine giren DYP’nin oluşturduğu siyasi gücün birileri tarafından engellendiğini iddia eden Nazlı “DYP’nin yüzde 25’lere ulaşmasından rahatsızlık duyanlar merkez sağdaki bu önemli buluşmayı engelledi. Ve bunu başaranlar Demokrat Partinin Meclise girmesi engellenmiştir. Ancak her geçen gün AK Parti İktidarı kan kaybederek çare olmaktan uzaklaşmaktadır. Misyonunu tamamlamak üzere olan AK Parti’nin alternatifi Demokrat Partidir” dedi.
Nazlı ayrıca son günlerde oluşturulan suni gündemlerle halkın gerçek sorunlardan uzaklaştırılmaya çalışıldığını da belirtti. Nazlı ayrıca önümüzdeki haftadan itibaren yerle seçim çalışmaları kapsamında köy köy belde belde dolaşarak hem projelerini anlatacaklarını hem de sorunları yerinde tespit edeceklerini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 01:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?