18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

DP'liler yağmura aldırmadı

Köşk Belediye Başkanı ve Demokrat Parti, (DP) Belediye Başkan Adayı Yalçın Taç’ın seçim bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı. DP’nin gövde gösterisine dönüşen açılışa halk da yoğun ilgi gösterdi. Açılışta Belediye Başkan Adayı Yalçın Taç, vatandaşlara hitap etti.

Çarşı Mahallesi’ndeki seçim bürosu açılışına DP Aydın İl Başkanı Engin Polat, DP Köşk İlçe başkanı Mehmet Sağlam, partinin önde gelen isimlerinden Ergüven Yakan ve yüzlerce vatandaş katıldı. Havanın yağışlı olmasına rağmen katılımın oldukça yüksek olması dikkat çekti.

Açılışta konuşan DP Köşk Belediye Başkan Adayı Yalçın Taç, Köşk ilçesinin yönetimini devraldığı günden bu yana yaşadığı gelişmeleri hatırlatarak, “Altyapı ve temel hizmetlerin tamamlanmasında ciddi mesafeler kat ettik. Her türlü engelleme ve siyasi ihtiraslarına yenik düşenlerin gölge etmesine rağmen halkımızdan aldığım güç ve destekle yılmadan çalıştım. Halkıma hizmetin en iyisini vermek adına defalarca şikayet edilmeme rağmen, bir çoğunun hayal bile edemeyeceği yatırımları gerçekleştirdik. Şu anda devam eden yeni inşaat alanımızın da tamamlanması ile Köşk adına yaraşır bir şehir olacak. Bugüne kadar kimsenin cesaret edemediği altyapıya ağırlık verdik. Dünya susuzluktan kavrulurken, biz halkımıza en kaliteli suyu hem de hiçbir çıkar gözetmeksizin ayaklarına götürdük. Köşk’te alt yapı sorunları bitme aşamasına geldi. Bundan sonra sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğiz” dedi.

Konuşmasında isim vermeden AK Partili rakibine de yüklenen Yalçın Taç “Birileri seçim çalışmaları kapsamında ‘Yapı Denetim Kanununa’ uymayacağını ve her türlü yapılaşmaya izin vereceğini belirtiyormuş. Değerli Köşk Halkı bu bir palavradır. Bu tür palavralara kimse aldanmasın. Türkiye bir hukuk devletidir. Kimse yasaların dışına çıkamaz. Sakın bunlara aldanmayın” dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde lokma hayrı da yapıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?