20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

DSP Aydın'da seçim çalışmaları

Demokratik Sol Parti (DSP) Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Türkiş partisinin Aydın Merkezdeki aday belirleme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın kamuoyuna son olarak yansıyan Önder Nalıncı isminin partisinin aday adaylarından birisi olduğunu ifade eden Mehmet Türkiş “ Önder Nalıncı partimizin Aydın Belediye başkan aday adaylarından biridir. Biz DSP olarak Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeyen, dürüst, belediyecilikte tecrübeli ve Aydın’a hizmeti geçmiş her isimle bir araya gelerek görüşürüz. Bu anlamda mevcut bağımsız belediye başkanı İlhami Ortekin’de, Hüseyin Aksu’da, Mustafa Müftüoğlu’da partimizden aday adayı olabilir” dedi.

Türkiye’deki tüm Atatürkçüleri DSP çatısı altında birleşmeye yerel seçimlere girmeye davet ettiklerini söyleyen DSP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Türkiş “ Bu amaçla Aydın’da da sürekli olarak sivil toplum kuruluşları ile temas halindeyiz. Tüm Atatürkçüler DSP çatısı altında ellerini taşın altına sokmalı. DSP olarak ezilen halk kitlelerinin özellikle gençlerin umudu olmaya devam edeceğiz. Parti olarak Aydın’da büyük düşünüyoruz ve bunun gereğini yapacağız” şeklinde konuştu. Mehmet Türkiş DSP olarak en kısa süre içinde Merkez İl ve İlçe yöneticilerinden oluşturulan kurulun Aydın Merkez Belediye başkan adayını belirleyerek kamuoyuyla paylaşacağını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 14:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?