18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

DSP'den türkülü açılış

Demokratik Sol Parti (DSP) Didim İlçe Temsilciliği’nin seçim bürosu törenle açıldı.

Seçim Bürosu açılışında sahne alan Sanatçı Ali Ekber Eren söylediği parçalarla DSP’liler güzel saatler yaşattı. Açılışa DSP Aydın İl Başkanı Sümer Büyükyurt, DSP Didim İlçe Başkanı Talat Yenipazar, DSP Akbük Belde Başkanı Cumali İnce, DSP Didim Belediye Başkan Adayı Taci Erbaş, DSP Akbük Belediye Başkan Adayı Celalettin Erol ve partililer katıldı.

Açılışta konuyuşan DSP Aydın İl Başkanı Sümer Büyükurt, dürüst parti denilince akla ilk olarak DSP’ nin geldiğini belirterek “Biz vizyonu misyonu belli olan bir partiyiz ve Didim’de iddialıyız. Belediye Başkan adayımızda bu iddianın bir göstergesi, kendisi yıllardır partimize hizmet veren ve Didim’e bir şeyler kazandırmak isteyen birisi o nedenle onu sizlere emanet ediyorum” dedi.

DSP Didim İlçe Başkanı Talat Yenipazar ise DSP rozetini takmaktan dolayı kıvanç duyduğunu söyleyip “DSP son günlerde Türkiye’nin aranan partisi olmuştur. Türkiye’de ne zaman durumlar kritikleşse halkı Ecevit’i iktidara getirmiştir. Şimdi ilk olarak 29 Martta Didim’de DSP’yi iktidara getireceksiniz ardından da ilk genel seçimlerde DSP’yi iktidara getireceksiniz” şeklinde konuştu.

DSP Didim Belediye Başkan Adayı Taci Erbaş ise konuşmasında, Didim’de seçildikleri takdirde sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:46:05
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 18:56:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?