31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Düver’e teşekkür belgesi

SANATÇI MÜNEVVER DÜVER’E TEŞEKKÜR BELGESİ

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde Aydın İl Halk Kütüphanesi’nin davetlisi olarak Aydın’a gelen Adanalı Şair, Yazar, Fotoğraf Sanatçısı Münevver Düver’e İl Halk Kütüphanesi Müdürü Necmi Geboloğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.

Şair, Yazar, Fotoğraf Sanatçısı Münevver Düver, İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda bir slayt gösterisi ile muhtelif konularda yazmış olduğu 25 adet eserini tanıttı. Bazı şiirlerini klipli olarak videodan okuyucularına seyrettiren Düver, şiirlerinden bestelenmiş olan türkülerini dinlettiren ve okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Düver’in Aydın’a gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İl Halk Kütüphanesi Müdürü Necmi Geboloğlu, sanatçıya çok sayıda esere imza atmasından dolayı da tebrik ve teşekkür ederek bir teşekkür belgesi verdi.

Adanalı Şair Münevver Düver de, Aydın için yazdığı fon verilerek kartpostal haline getirilmiş bir şiirini çerçeveli olarak İl Halk Kütüphanesi Müdürü Necmi Geboloğlu’na hediye etti. Kartpostal haline getirilmiş bu Aydın Şiir, ziyaretçilere de ücretsiz olarak armağan edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 13:43:01
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 14:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?