18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYDIN

Ecem'e duygulandıran hediye

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu, doğuştan yürüme engelli olan Ecem’e akülü araba hediye etti.


Didim’de yaşayan ve doğuştan yürüme engelli olan 8 yaşındaki Ecem Ökmen için Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu tarafından alınan akülü araba kooperatif binasında düzenlenen törenle teslim edildi.alye doğuştan yürüme engelli (8) Ecem Ökmen’e verildi. Törene Didim Kaymakamı Ali Katırcı, Sevgi Gönüllüleri Oluşumu Başkanı Hacer Katırcı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ve oda üyeleri katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Katırcı, Dünya Engelliler Günü’nde minik Ecem’e verilen sözün yerine getirilmesi nedeniyle kooperatif üyelerine teşekkür ederek, “Böyle anlamlı bir tören için burada bulunmak bizleri mutlu ediyor. Bu tür anlamlı yardımlarda Sevgi Gönüllüleri oluşumu ve Engelliler Derneğimizin katkıları büyük ama verdiği sözleri tutan değerli oda yöneticilerimize de teşekkür etmek istiyorum. Ecem gibi çocuklarımıza sahip çıkmak destek olmak önemli, bu aynı zamanda toplumsal bir amaca da hizmet ediyor. Bu anlamda Başta Oda başkanımız olmak üzere tüm odamız üyelerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç de, bütün anlamlı yardım kampanyalarına kapılarının açık olduğunu söyleyerek, “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Kaymakamımıza ve Hacer hanıma teşekkür etmek istiyorum. Bu tr yardımlar çok önemli, hepimiz birer potansiyel engelliyiz. Bugün Ecem kızımız bu durumda yarın da benim torunum bu durumda olabilir bu nedenle bu tür yardımları önemsemeliyiz” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından minik Ecem, akülü arabasına bindirilirken Kaymakam Katırcı’da Ecem’e arabayı kullanmasını öğretti. Ecem Ökmen ve ailesi yapılan yardımda dolayı başta Oda başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?