20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Emekli astsubayın taciz cinayeti

Kuşadası’nda emekli bir astsubay, eşini taciz ettiği gerekçesiyle bir kişiyi silahla öldürdü. İzmirli 50 yaşındaki emekli astsubay N.S. olaydan sonra silahıyla birlikte gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, saat 23.00 sıralarında, Kuşadası Kahramanlar Caddesi üzerindeki Hanım Cami önünde meydana gelen olayda, İzmir’de ikamet eden emekli astsubay N.S., daha önce sözlü olarak uyarıp, sonra da Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu ileri sürdüğü 30 yaşındaki Gültekin Polatlı ile ''eşi A.S'yi telefonla taciz ettiği'' iddiasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, belindeki ruhsatlı silahını çıkaran N. S., zaman zaman Kuşadası’nda barlarda garsonluk yapan Gültekin Polatlı’ya kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan Polatlı, ambülansla kaldırıldığı Kuşadası Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaya anında müdahale eden polis ekipleri, emekli astsubay N.S.’yi cinayette kullandığı silahla birlikte ele geçirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan N.S., polise verdiği ilk ifadede , “ Gültekin Polatlı ile 2008 yılının yaz ayında eşimle Kuşadası’na tatile geldiğimizde tanıştık. O günden beri eşimi sürekli taciz ediyordu. Tüm uyarılarıma ve savcılığa yaptığım başvuruya rağmen bu tutumundan vazgeçmedi. Bende bugün İzmir’den Kuşadası’na geldim. Benim hayatımı kararttı. Tacizlerinde ısrar edince de vurdum” dedi.

Kuşadası Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla polis tarafından olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 10:23:03
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 10:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?