30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

EMITT'te Didim standına büyük ilgi

12 - 15 Şubat tarihleri arasında EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılan Didim Turizm Derneği fuardan döndü.

Fuarla ilgili bir değerlendirme yapan Turizm Derneği Başkanı Deniz Atabay, eldeki imkanlar dahilinde yapılabileceklerin en iyisini yaptıklarını söylerken; gelecek yıl düzenlenecek fuarın Aydın il ve ilçelerini kapsayan, bütünlük sağlayan bir yerin kiralanması düşüncelerine Vali Malay’ın ve İl Kültür Müdürünün katıldığını belirtti.

Atabay “13.'sü düzenlenen EMITT turizm fuarı bu yılda her türlü olumsuz koşullara rağmen başarı ile düzenlenmiştir. Tabii ki bu tip fuarlarda kalabalığa ve standa gösterilen ilgiye çok aldanmamak lazım... Standımız oldukça fazla ilgi gördü ama bizi memnun eden, derneğimiz bünyesinde fuara katılan yerel acentelerimizin çok yararlı görüşmeler ve anlaşmalar yapmış olduklarını ifade etmeleridir. Çünkü bunların Didim'e dönüşümü, sezon yoğunluğumuzu belirleyecektir” dedi.

Atabay, standlarını ziyaret eden turizm eski bakanlarımızdan Bahattin Yücel’in Didim’deki yatırımları ve gelişmeleri ilgiyle takip ettiğini ve bu konuda çaba gösteren tüm kuruluşları taktir ettiğini belirterek, “Ayrıca Sayın valimiz Mustafa Malay ve İl Kültür Turizm Müdürü Nuri Aktakka standımıza yaptığı ziyarette, gelecek yılki fuara Aydın ili olarak ilçelerle beraber çok büyük bir stand hazırlayarak katılma fikrimize çok sıcak bakmıştır. Sonuç olarak başarılı bir fuar geçirdiğimizi söyleyebilirim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 12:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?