31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Erdoğan 10 tesis açacak

BAŞBAKAN ERDOĞAN 10.10.2010’DA AYDIN’DAN 10 TESİSİ AÇACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Çine Barajı ve HES açılışı için gelecek olduğu Aydın’dan 10 ayrı projenin açılışını gerçekleştirecek.

Uçakla Adnan Menderes Havaalanına inmesi gelecek olan Başbakan Erdoğan’ın İzmir’den tören alanına helikopterle gelmesi bekleniyor. Güvenlik nedeniyle Başbakan’ın Aydın programı hakkında her hangi bir açıklama yapılmazken, Başbakan’ın törenden sonra Ankara’ya döneceği ileri sürülüyor.

Çine Barajı ve HES açılışıyla birlikte Aydın’dan ülke genelinde yapımı tamamlanan dort adet baraj, iki adet içme suyu ve üç adet sulama tesisin açılışını yapacak. Aydın’da Çine Barajı ve HES açılışından başka bir programa katılmaması beklenen Erdoğan Aydın’dan Çine Barajı ve HES, Denizli Gölemezli Saray Köy Sulaması Üçüncü Kısım, Hatay Erzin Dörtyol Sulaması, İzmir İçme Suyu İsale Hattı Ikinci Merhale Birinci Kısım, Denizli Tavas Yeni Dere Barajı, Çankırı Akhasan Barajı, Adana Yumurtalık Ovası Sulaması, Konya İnönü Yaylası Gölet'i ve Sulaması, Çankırı Suyu Arıtma Tesisi ve Afyonkarahisar Sinanpaşa Kurçay Barajı ve Sulaması açılışlarını gerçekleştirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 10:02:05
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 13:07:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?