30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

'Eşimi almaya gidiyorum' dedi, dönmedi

Kuşadası’ndaki evinden memleketindeki eşini almaya gideceğini söyleyerek ayrıldıktan sonra ortadan ortadan kaybolan Diyarbakırlı 26 yaşındaki Hüsredin Özçelik'ten, 28 gündür haber alınamıyor. Kayıp olan Hüsredin’in ailesinin gergin bekleyişi sürerken, polis ve jandarma ekipleri de arama çalışmalarını sürdürüyor.

Eşinin kaybolduğu duyunca Diyarbakır’dan Kuşadası’na gelen Hüsredin’in eşi 24 yaşındaki Hicran Özcelik, “Lütfen eşimi bulun, onun için endişeleniyorum” dedi.


Edinilen bilgiye göre, 26 Ağustos tarihinde Diyarbakır'da ailesinin yanında olan eşini almaya gitmek için annesinden para isteyen ve 150 YTL alan Hüsredin Özçelik, evden ayrıldı. İki gün boyunca oğlunun kendisini aramaması üzerine, gelinini arayan anne Seniha Özçelik, Diyarbakır'daki gelininden oğlunun Diyarbakır’a gitmediğini öğrendi. Ailesi tarafından her yerde aranmaya başlanan Hüsredin’in motosikletini Türkmen Mahallesi Şelale Sokak'ta terk edilmiş halde bulundu. Kendi çabalarıyla Hüsredin'i bulamayacağını anlayan aile, polis ve jandarmadan yardım istedi. Bir aya yakın süredir her yerde aranan Hüsredin'in izine rastlanamadı.


Eşinin kaybolduğunu öğrenince ilk otobüsle Kuşadası'na döndüğünü belirten Hicran Özçelik, “Eşim nereye giderse gitsin bana bilgi verir ya da ailesine söylerdi. Herhangi bir düşmanı yoktu. 3 yıllık evliyiz. Çalıştığı işyerinden ayrıldığı için yeni bir iş arayışına girmişti. Bu şekilde kaybolmasının imkanı yok. Eşimin başına kesin bir şey geldiğinden kuşkulanıyorum. Her gün karakola gidip sokak sokak onu arıyoruz. Lütfen gören bilen varsa, en yakın karakola haber vermesini istiyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 17:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?