19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Esnafın derdini en iyi anlatana ödül

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Hulusi Akşit, her geçen gün zorlaşan hayat şartları ve değişik nedenlerden dolayı esnaf ve sanatkarın çok zor günleri yaşadığını söyledi. 

Yaşadıkları sorun ve sıkıntıları ellerinden geldiğince ilgili ve yetkili kişi ve kurumlara çözüm yolları ile birlikte aktardıklarını ve çözüm aradıklarını kaydeden Akşit, esnafın derdini en iyi anlatan görüntülü, fotoğraflı ve sesli haber üreten gazetecileri ödüllendireceklerini söyledi. 

Aydın'da görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek konuyla ilgili değerlendirme toplantısı yapan Hulusi Akşit, "En zor dönemini yaşayan esnafımızın bu zor dönemden geçerken çektiği sıkıntıları ve yaşadıklarını herkese duyurmak, farkında olmayanlar için esnafımızın durumunu en reel şekilde kamuoyuna ve yetkililere yansıtan basın mensuplarını bundan sonra ödüllendirmeyi düşündük. Bu kapsamda 'Esnafın Dili' adlı bir değerlendirme kurulu oluşturup esnafın sıkıntısını en iyi anlatan gazeteciler odamızca ödüllendirilecek. 

Aydın Esnaf Odaları Birliği olarak tüm basın organlarını günü gününe takip ediyoruz. Aydın'daki esnafı ilgilendiren her türlü haberi de saklıyoruz. Bundan sonra her yıl periyodik olarak esnafın derdini en iyi anlatan haberi yapan gazetecileri oluşturacağımız bir jüri tarafından belirleyip ödüllendireceğiz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 12:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mesut alkış IP: 88.226.157.xxx Tarih : 1.09.2006 10:42:36
İnşallah aydın esnafı için hayırlı olur. Esnaf kan ağlıyor. Çare en yakın zamanda bulunursa çok iyi olur. Allah yardımcımız olsun.