20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Esrarcı aile ihbarla ortaya çıktı

AYDIN’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Aydın’da emniyete yapılan bir ihbar neticesinde takibe alınan şüphelilerin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 100 gram esrar maddesi, esrar satışından elde edildiği tahmin edilen bin 440 TL para ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 5 kişiden ikisi alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 3 kişinin mahkemeye çıkarılacağı 2 kişinin de aranmasına devam edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, C.B. ve oğlu E.B’nin esrar sattıkları ihbarı alınması üzerine Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şahısları takibe aldılar. Önceki gün aynı aileden olan M.B’nin polisi görmesi üzerine kullandığı motosikletle kaçmaya çalışmasından şüphelenen polisler şahsı yakaladılar. Şahsın üzerinde ve motorda yapılan aramada şeffaf poşet içerisinde satışa hazır 10.75 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Polis ekipleri şahsı gözaltına aldıktan sonra şahsın evinde yapılan aramada ise esrar satışından elde edildiği tahmin edilen bin 440 TL para ele geçirildi. Şahsın evinin karşısında bulunan yıkıntı evde yapılan aramada ise 55 ayrı şeffaf poşet içerisinde 87.32 gram esrar maddesi esrar satışında kullanılan boş şeffaf poşetler ele geçirildi. Bunun üzerine ailenin diğer bireyleri olan H.B., Y.A.B. C.B. M.B. ve P.B’de gözaltına alındı. Şahısların emniyette yapılan sorgulamasının ardından aileden H.B. ve Y.A.B. serbest bırakılırken, C.B. P.B. ve M.B. mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

Diğer yandan soruşturma kapsamında aynı aileden olan E.B’nin ve İ.T’nin aranmasına devam edildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:51:05
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 15:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?