1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Ezan okurken minareden düştü‎

MİNAREDEN DÜŞEN İMAMIN MUCİZE KURTULUŞU

Nazilli’de elektrikler kesilince ezan okumak için minareye çıkan imam, dengesini kaybedince yere düştü. Namaz kılmak için bekleyen cemaat imamın düşmesiyle korku dolu anlar yaşarken; mucize eseri hayatta kalan imamın sağlam kemiği kalmadı.

Aydın merkez Böcek köyünde 5 yıl görev yapmasının ardından 8 ay önce Nazilli’ye bağlı Avra köyüne atanan İmam İsa Mutlu, geçtiğimiz Cuma günü Akşam Namazı için camiye geldiğinde havanın yağışlı olması nedeniyle elektriklerin kesilmesinden dolayı ezanı okumak için minareye çıktı.

Daha önce de birkaç kez çıktığı minareden ezanız daha iyi duyulması için şerefenin etrafında dönerek ezanı okumak isteyen Mutlu, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde dengesini kaybederek; minareden yere çakıldı. Namaz kılmak için imamı bekleyen cemaat imamı bir anda yerde görünce, büyük bir şok yaşadı.

Yerde acılar içinde kıvranan Mutlu, cemaatinde yardımıyla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırarak, tedavi altına alındı. Mucize eseri hayatta kalan Mutlu’nun vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edildi. Vücudunun büyük bir bölümü alçıya alınan Mutlu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaşadığı korku dolu anları anlatan İsa Mutlu, ezan okuduğu sırada ayağının kaydığını ve düştüğünü ifade ederek, “Cuma günü yağan aşırı yağmur nedeniyle elektrikler kesildi. Bende Akşam Ezanını okumak için birinci şerefe çıktım. Alışkanlığımdan dolayı şerefin etrafında dönerek ezan okuyorum. Dönerken bir anda ayağım kaydı ve düştüm. Allah korudu. 20 metreden düştüm ama minarenin altında bulunan saça çarparak hızımı kesildi. Sadece kırıklarla kurtuldum” dedi.

MİNAREDEN DÜŞEN İMAMIN MUCİZE KURTULUŞU
MİNAREDEN DÜŞEN İMAMIN MUCİZE KURTULUŞU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 18:48:03
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 23:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?