20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Fatih ilköğretim'in satranç başırısı

FATİH İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Ligi Aydın Yaş Grupları Satranç İl Şampiyonası müsabakalarında Nazilli Fatih İlköğretim Okulu Satranç Takımı il üçüncüsü oldu.

Aydın Satranç Eğitimi Merkezi’nin düzenlediği Yaş Grupları Satranç İl Birinciliği müsabakalarına Aydın ilinden 11 yaş altı 5’er kişilik 8 okul katıldı. Müsabakalar sonucunda Nazilli Fatih İlköğretim okulu Coğrafya öğretmeni ve Satranç Kulübü öğretmeni olan İlhami Acar’ın turnuvaya hazırladığı Y.Kağan Coşkun (7), Doğa Su Bülbül (9), Berkem Batı(9), Selen Acar(10) ve Görkem Batı(10) büyük başarı göstererek İl üçüncüsü oldu.

Elde ettikleri dereceden ötürü mutlu olduklarını ifade eden Satranç Kulübü Öğretmeni İlhami Acar, "Bu yarışmada aldığımız başarı bizleri gelecek için umutlandırmıştır. Hedefimiz, Türkiye şampiyonası yarışmalarında ilimizi temsil eden öğrencilerimizin çıkmasıdır ve çıkacağına da inanıyorum. Burada tüm okul idarecilerine ve velilerimize teşekkür ediyorum. Onların destekleri ve yardımları sayesinde çocuklarımız çalışmalarında başarılı oldu" dedi.

FATİH İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 17:24:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 18:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?