20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

File’nin küçük sultanları

FİLE’NİN KÜÇÜK SULTANLARI

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okullar Arası Voleybol müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde il birinciliğini Nazilli Cumhuriyet İlköğretim Okulu kazandı.

Cumhuriyet İlköğretim okulu olarak birçok sporda başarılar elde ettiklerini ve başarıların her geçen gün artacağını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Aydın yaptığı açıklamasında; “Aydın’da 16 okul arasında 1. olduk. Kızlarımız çok başarılı ve yetenekli. Aydın’da yapılan maçların tamamını kazandık. Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak daha önce Türkiye 5.’si olduk. Daha önceki bu başarımızı yükseltmek ve ilk 3’e girmek istiyoruz. Nazilli ve Aydın’ın gururu olmak için elimizden geleni yapacağız kızlarımıza güveniyorum. Denizli’de yapılacak olan grup müsabakalarından yarı finale çıkacak iki takım arasında olacağız” dedi.

Okul Müdürü Hikmet Durali, öğrencileri ile emeği geçen öğretmenleri kutlayarak, "Birinci olan okullar Denizli'de 10-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan grup müsabakalarında Aydın'ı temsil edecekler. Yarışmalara katılan tüm okul takımlarımızı kutluyor ilimizi temsilen katılacak olmamızdan dolayı da gurur duyuyorum. Okulumuz öğretmenlerinden Ali Aydın ve genç kızlarımıza grup müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi

Okullar Arası Voleybol Turnuvası Küçük Kızlar kategorisinde mücadele eden ve Aydın il birinciliği elde ederek şampiyonluk kupasını alan öğrenciler okulda büyük bir sevinçle karşılandı. İl birincisi olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu kızları Okul Müdürü Oktay Arhan’a, grup müsabakalarından çıkma sözünü verdi.

FİLE’NİN KÜÇÜK SULTANLARI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 15:16:02
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 15:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
süleyman tosun IP: 212.175.115.xxx Tarih : 8.02.2010 15:40:07

okullarımızda hikmek durali gibi disiplinli müdürler olduktan sonra daha çok başarılı okullarımız olur saygılar