20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Filenin yıldızları kapışıyor

YLDIZLAR BÖLGE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Voleybol Yıldızlar Bölge Şampiyonluğu Aydın’da başladı. 7 ilin katıldığı şampiyona sonunda ilk ikiye girecek takımların yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Yarı Finalinde mücadele edeceği öğrenildi.

Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonunda başlayan Şampiyonaya Uşak, Karaman, Konya, Denizli, Mersin ve Muğla Yıldız bayan ve erkek takımlarıyla katılırken, Çanakkale sadece yıldız bayan voleybol takımıyla katıldı.

18-22 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca devem edecek şampiyonanın ilk gününde yıldız kızların maçları oynandı. Vatandaş ilgisinin hiç yok denecek kadar az olan turnuvada oynanan Karaman-Çanakkale maçından rakibine hiç set vermeyen Çanakkale 3-0 galip ayrılırken, oynanan bir diğer maçta da Muğla rakibi Konya’nın yıldız kızlarına hiç set tanımadan 3-0 galip geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan turnuvada birinci olan erkek ve bayan takımın Manisa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası yarı finalinde mücadele edeceği, ikinci olan takımların ise Kırşehir’de düzenlenecek yarı final grup maçlarına çıkacağı bildirildi.

YLDIZLAR BÖLGE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI
YLDIZLAR BÖLGE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 13:44:04
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 18:58:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?