19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Fitnes yapın zinde kalın

Nazilli'nin ilk özel spor salonu olan ve 25. yılını dolduran Yaşam Spor Merkezinde fitnes yapan bayanlar, Beden Eğitimi Öğretmeni Sevgi Aydın gözetiminde sağlık ve güzelliklerini muhafaza ediyor. Haftada üç gün spor yapan bayanlar hayatlarından çok memnun olduklarını ve kendilerini çok sağlıklı hissettiklerini belirttiler.

İki hafta önce spor merkezine geldiğini ve fitnese başladığını belirten ADÜ Nazilli İ.İ.B.F. öğrencisi Melis Davutoğlu “Tesadüf eseri bulduğum bu salonda spor yapmaya başladım. Haftada üç gün öğretmenimiz Sevgi Hanımın gözetiminde çalışıyoruz. Spor yapmak için buraya gelen bayanların, yaşına, kilosuna ve vücut yapılarına göre belirlediği çalışma programına uyarak spor yapıyoruz. Daha ilk günlerde yaptığım düzenli spor sayesinde forma girdim. Kendimi çok zinde ve sağlıklı hissediyorum" dedi.

Salonun sahibi olan Karate Teknik Direktörü Mustafa Özsun, 25 yıl önce ilk olarak karate sporu için çalışmalara başladığını ifade ederek “Milli bir karateci olarak spor salonu da işletmeye başladım. Ancak son yıllarda bayanlardan gelen talepler doğrultusunda fitnese yönelik aletler alarak bayanların isteğini yerine getirdim. Uzman eğitmenimiz yönetiminde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fitnes ve kardiyo çalışmalarımızla bayanlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” sözlerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 11:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?