20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Formalarıyla nostalji yaşatacaklar

AYDINSPOR 1923'TEN NOSTALJİYE DÖNÜŞ

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, takımın yeni sezonda ‘Aydınspor’ ile özdeşleşen çubuklu forma ile sahaya çıkacağını belirtti.

Deniz; yönetim kurulu ve teknik heyetin de isteğiyle yeni sezonda taraftarların çok istediği çubuklu siyah beyaz forma giyeceklerini, bu formanın spor severlere güzel bir nostalji yaşatacağına inandıklarını belirterek; “Herkesin gönlünde yer alacak bir ekip yaratmak için çalışmalarımız sürüyor. Bir çok kesimden çok olumlu tepkiler, öneriler alıyoruz. Yönetim içinde bir beyin fırtınası esiyor. İnşallah çok güzel işleri Aydın halkının da desteği ile başaracağız'' diye konuştu.

Transferler hakkında açıklama yapan Deniz, transfer döneminin sürdüğünü, yeni sezonun Ekim ayının ilk veya ikinci haftasında başlayacağını, transferde acele etmediklerini kaydederek, “Çok sayıda futbolcu yöneticilerimizi arıyor. Mevcut kadroya özellikle Aydınlı 2-3 yetenekli oyuncuyu da dahil etmek istiyoruz, hiç bir amatör kulübün yöneticisi ile anlaşmadan takımlarından tepki görecek şekilde futbolcu almayı düşünmüyoruz. Diğer amatör kulüplerle iyi ilişkiler içinde 2-3 oyuncu alacağız. Kadromuzda bu sezon çok faydalı olamayacak oyuncuları da Aydın'daki amatör kulüplere yetişmesi için verme planımız var. İlk planda takıma 2 kaleci bir forvet almayı planlıyoruz'' dedi.

Lig hazırlıklarını Ağustos'un ilk haftasında başlayacaklarını belirten Deniz, Aydın protokolüne yönetim kurulunca yapılan ziyaretlerinin de süreceğini sözlerine ekledi.

AYDINSPOR 1923'TEN NOSTALJİYE DÖNÜŞ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 10:25:04
Güncelleme :22 Temmuz 2010 Perşembe 18:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?