20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Galatasaraylı Berkin baba ocağında

GALATASARAYLI BERKİN, BABA OCAĞINDA

Galatasaray A2 Futbol Takımı’nda başarılı bir sezon geçiren ve Ziraat Türkiye Kupasında oynama şansı bulan Nazilili Berkin Arslan, tatilini baba ocağı Nazilli’de geçiriyor.

Futbola 9 yaşında Nazilli Belediyespor minik takımında başlayan ve Nazilli Belediyespor PAF takımındaki performansı ile önce 15 yaş Ege Bölge Karmasına seçilerek başarılı futbolunu 3 maçta 8 gol atarak gösteren Berkin Arslan, turnuvadaki başarılı performansı ile önce Milli Takıma çağrılıp daha sonrada Galatasaray ve Fenerbahçe’nin transfer listesine girmişti. Dönemin Galatasaraylı Belediye Başkanı Esat Ergüler’in desteği ile 2007 yılında Galatasaray’a imza atarak transfer olan Berkin Arslan, Galatasaray’ın A Takım formasını giyebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Trabzon maçında ilk kez A takım forması giyen Berkin Arslan, oynadığı futbol ile göz doldururken bu maçtan sonra devamlı olarak A takım çalışmalarına katılmaya başladı. 18 yaşında kadar çeşitli yaş gruplarında 55 kez milli olan genç sporcu sezon sonu tatilinden istifade ederek memleketi Nazilli’ye geldi. Arkadaşları ve Ailesiyle hasret gideren genç futbolcu memleketi Nazilli’de her gün Esat Ergüler Spor tesislerine giderek idmanlarına devam ediyor. A takım formasını giyip hem Nazilli’nin hem de Galatasaray’ın gururu olacağım diyen Berkin Arslan, çalışmalarını tatilinde de sürdürüyor.

Esat Ergüler tesislerinde akşamları spor yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, çok sevdiğini ifade ettiği Berkin’i de yakından izliyor. Berkin’in çalışmalarından gurur duyduğunu ifade eden Başkan Alıcık; “En yakın sürede A Milli Formayı sırtında görmek istiyorum. Bu isteğimi kendine Nazilli için bir hedef kabul et, bu çalışman senin ne kadar hırslı ve disiplinli olduğunu gösteriyor. Şuanda birçok futbolcu yazlık tatil yerlerinde zaman geçirirken sen hasret gidermek için geldiğin memleketinde kendini geliştirmek için çalışıyorsun. Bu çalışmalarını aksatma” diyor.

GALATASARAYLI BERKİN, BABA OCAĞINDA
GALATASARAYLI BERKİN, BABA OCAĞINDA
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 14:21:00
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 14:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?