29
Mayıs
2024
Çarşamba
AYDIN

Gazetecilerden Rektör'e ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC), Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğüne yen atanan Şükrü Boylu'yu makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennilerinde bulundular. 

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından geçtiğimiz ay onaylanan rektörler kararnamesi sonrası ADÜ Rektörlüğü'ne atanan Şükrü Boylu bugün Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Çezik, ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

Ziyarette konuşan AGC Başkanı Mustafa Çezik, üniversite ile Aydın'daki gazeteciler arasındaki iletişimin daha da ileri seviyelere taşınması gerektiğini belirterek, Rektör Boylu'dan bu konuda çalışma yapmasını istedi. 

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, üniversite'nin halkla iç içe olması için basın organlarından faydalanmaları gerektiğini kaydederek, ADÜ'nün kapılarının ardına kadar herkese açık olduğunu söyledi. 

Halkla kucaklaşmış bir üniversite oluşturmak istediklerini ifade eden Şükrü Boylu, kendisine ziyarete gelen AGC üyelerine teşekkür ederek, rektörlük görevi süresince çalışmalarını kapalı kapılar ardında değil, kamuoyuna açık bir şekilde yürüteceğini belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 14:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?