20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Geleceğin sporcuları yetişiyor

YENİHİSARSPORUN MİNİKLERİ GELECEK VAAT EDİYOR

Aydın 2. Amatör Ligi’nde mücadele eden Yenihisarspor geleceğe yatırım yapıyor. Bünyesinde oluşturduğu U-13 Minik takımında geleceğin sporcularını hazırlıyor.

Aydın 2.Amatör Küme’de Söke Grubunda mücadele eden Yenihisarspor bünyesinde açtığı branşlarla geleceğin futbolcularını yetiştiriyor. Kulüp Başkanı Ünal Bulut’un özverisi ve Minik Takım Antrenörü Mustafa Aksakal’ın gayret ve çabalarıyla oluşturulan Yenihisarspor U-13 minik takımı Nisan ayından başlayacak U-13 maçları için çalışmalarını sürdürüyor. Didim Şehir stadında yapılan antrenmanlara 21 minik sporcunun yer aldığı görülürken Antrenör Mustafa Aksakal geleceğin futbolcularına idman yaptırırken, futbolcuların gösterdiği gayret ve çaba kulüp başkanını da sevindiriyor.

Kulüp Başkanı Ünal Bulut Yenihisarspor’un Didim’de eski bir klüp olduklarını ve amaçlarının geleceğinin sporcularını Didim’de yetiştirmek olduğunu söylerken “Bu kapsamda sporcularımızı eğitiyoruz. Bizim A Takımımızın bir üst yada alt ligde oynaması değil, içimizden kendi sporcularımız yetiştirmek önemli. Bbu sporcuların birini yada birkaçını büyük kulüplerin altyapısına yada diğer üst klüplere gönderebilirsek bu bizi mutlu eder. Tabii burada duyarlı Didimli hayırseverlerinde klüpümüze ve bu sporculara destek olmasını da bekliyoruz” dedi.

YENİHİSARSPORUN MİNİKLERİ GELECEK VAAT EDİYOR
YENİHİSARSPORUN MİNİKLERİ GELECEK VAAT EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 13:02:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?