19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Geleneksel keşkek günü

Kuşadası'ın ilk eğitim kurumu olan ve 1873 yılında inşa edilip eğitim faaliyetine başlayan Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu 14. geleneksel mezuniyet ve Keşkek Gününde bir araya geldi. Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen Keşkek ve Mezunlar gününe kalabalık bir davetli topluluğu ile öğrenci, öğretmen ve velilerin yanı sıra eski mezunlar katıldı. 

Kuşadası Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu'nun 14. Keşkek ve Mezunlar Günü, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kermes ile başladı. Büyük ilgi gören kermesten elde edilecek gelir, okulun ihtiyaçları için kullanılacak. Kermesin ardından bir çok ünlü ismin mezun olduğu Kuşadası Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu'nun keşkek gününde eski mezunlar da bir araya geldi. Çeşitli gösterilerin ardından, davetlilere kazanlar dolusu keşkek ve pilav dağıtıldı. 

Bu arada, Kuşadası Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkan Yardımcısı Leyla Özsakallı, hedeflerinin sosyal ve kültürel kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, geleneksel etkinliklerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 17:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selin karacahan IP: 88.242.250.xxx Tarih : 25.08.2007 20:04:47
süper keşkeler ben yiyemedim ama olsun gecen sene bende bu okulun ogrencısıydım ama sımdı yokum cok guzel bır okul m.e.b.i.ö.okulu