31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Genç girişimcilerden valiye ziyaret

AYDINLI GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ COŞ’A ZİYARET

TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret etti.

Vali Coş’un makamında gerçekleşen ziyarete TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette konuşan Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, genç girişimci sayısının artması için çalışmalara yapılması gerektiğini belirterek, “Aydın’da bu hedefleri gerçekleştirmek adına yapılacak tüm çalışmaların takipçisi olacağız. Yeni fikirler üretmek, uygulamaya doğru yerde ve zamanda başlamak ve bitirmek önemli. Çünkü siz yapmazsanız birisi mutlaka yapacaktır. Türkiye’de özellikle Aydınımızda maalesef üzülerek söyleyebilirim ki, risk alma kültürümüz çok zayıf. İlimizin sahip olduğu birçok zenginlikleri projelere dönüştürüp katma değer sağlayacağız. İlk işimiz projeleri toparlamak bunu da Aydın Genç Girişimciler kurul üyeleri ile değil daha geniş tabana yayılarak gerçekleştireceğiz. Fırsatlar bulut gibidir gelip geçerler fırsatlardan yararlanmak için hazırlıklı olmamız gerekir, doğru proje doğru yer ve doğru zamanda gelen fırsatları değerlendireceğiz” diye konuştu.

Gençler arasındaki gelişimine öncülük etmeyi amaçladıklarını kaydeden Özkaya, “Bu konuda genç girişimcilere yenilikler ve iş yaşamı ile ilgili konular hakkında bilgi vermek amacıyla panel, seminer ve bunun gibi eğitim etkinliklerinde bulunacağız Biz genç girişimciler olarak misyonumuz biz olmak, bir olmak, Aydın olmak, Aydına sevdalı olmak temel özelliklerimizdendir. TOBB’a bağlı olarak faaliyet gösteren Aydın’daki dokuz odamız, 2009 yılında Aydın’ın adını duyurmak, ülkemiz ve şehrimiz için yeni istihdam alanları yaratmak için harekete geçtiler, önemli projelere imza attılar. Atılan bu adım ardından, şehrimiz ve ülkemiz için çok önemli projeleri gündeme getirecek, istihdam yaratmak, insanlarımıza yeni iş olanakları sunmak için tek vücut olarak hareket edeceğiz” diye konuştu.

TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu üyelerine başarılar dileyen Vali Coş da, Türkiye ve Aydın’da gelişimi sağlamak için farklı girişimlerin olması gerektiğinin altını çizerek, “Gençlerimizin her alanda özellikle de ekonomik girişimlerde bulunmalı. Onların enerjisiyle bir çok sorunun çözülebileceğine inanıyorum. Gençlerin heyecan ve azimleriyle yaşlıların birikim ve kaynaklarının birleştirilmesi lazım. Toplumun her kesimine ayrı ayrı görevler düşüyor. Toplumun bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde kendi alanlarında görev dağılımı yaparak ülkenin geleceği için girişimlerde bulunmasını sağlamalıyız. İş adamlarımızın ilimiz ve ilçelerimizin gelişimi için iyi niyetli çalışmalar yaptıklarını görüyorum. Sizlerin gayretleriyle, yaşlıların deneyimlerini daha etkin hale getirerek arzu edilen amaç ve hedeflere ulaşabileceğimiz projeler üretebiliriz. Projelerin üretilmesinden uygulanmasına kadar olan her alanda her zaman görüş alışverişinde bulunmaya hazırız” şeklinde konuştu.

AYDINLI GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ COŞ’A ZİYARET
AYDINLI GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN VALİ COŞ’A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 14:53:01
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 15:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?