19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Genç kız 4 gündür kayıp

Kuşadası Polisi her yerde 16 yaşındaki kayıp kızı arıyor. 4 gün önce ortadan kaybolan 16 yaşındaki Neslihan A.'nın kaçırılmış olabileceğini iddia eden ailesini başvurusu üzerine Kuşadası Polisi alarma geçti. 

Kuşadası'nda bir aile, 16 yaşındaki kızlarını evde bulamayınca kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerine polise başvurdu. Kuşadası'nda siteler bölgesinde oturan A.A., eşi ile birlikte dolaşmak için evden çıktıklarını, ancak eve döndüklerinde 16 yaşındaki kızlarını evde bulamadıklarını belirterek, yaptıkları araştırmada eşyalarının ve nüfus cüzdanının da alınmış olduğunu belirlediklerini söylediler. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran baba A.A.“Kızım muhtemelen bir otelde bulaşıkçı olarak çalışan Mehmet isimli birisi ile kaçmış veya kaçırılmış olabilir” diye ifade verdi. 

A.A.'nın 16 yaşındaki Neslihan isimli kızını kaçıran zanlı ya da zanlılar hakkında şikayetçi olması üzerine Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Neslihan A. ile zanlı veya zanlıların bulunabilmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Yaşı küçük genç kızı her yerde arayan polis, bir otelde bulaşıkçılık yapan Mehmet isimli kişiye de ulaşamadı. Mehmet isimli bulaşıkçının da olay tarihinden itibaren işine gelmediği belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 13:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?