20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Gencebay’dan yardım bekliyor

ORHAN GENCEBAY SESLİ RAMAZAN ÜRKÜT, HAYRANI OLDUĞU GENCEBAY’DAN YARDIM BEKLİYOR

Aydın sokaklarında verdiği konserlerle herkesi şaşırtan 50 yaşındaki Ramazan Ürküt sesi ile adeta Orhan Gencebay’ı aratmıyor.

Yıllardır Aydın çarşılarında konser verdiği için şehrin maskotu haline gelen Ramazan Ürküt, hayranı olduğu ve birebir taklidini yaptığı Orhan Gencebay’ın elinden tutmasını bekliyor.

Kendisini ‘Aslında Orhan Gencebay’ım, ancak adım Ramazan’ diye tanıtan Ramazan Ürküt, gece gündüz hayranı olduğu Orhan Gencebay’ın eserlerini dinliyor. Sesi ve okuduğu tüm parçalarda birebir Orhan Gencebay’ın taklidini yapabilen Ramazan Ürküt, yaklaşık 40 yıldır Orhan Gencebay ile tanışmak istediğini ancak henüz bu muradını eremediğini söyledi.

Hayattaki tek isteğinin Orhan Gencebay ile tanışıp, bu yeteneğini kullanmak olduğunu belirten Ürküt, “Orhan Baba’yı çok seviyorum, ancak henüz tanışamadığımız için bu sevgimi kendisine iletmedim. Beni tanısa ve yeteneğimi görse elimden tutacağına inanıyorum. Ancak 40 yıldır olmadı. Zor durumdayım, yıllardır konser verdiğim çarşı esnafının yardımları ile barınacak ve karnımı doyuracak bir şeyler bulabiliyorum” diyerek Orhan Gencebay’ın elinden tutmasını beklediğini söyledi.

ORHAN GENCEBAY SESLİ RAMAZAN ÜRKÜT, HAYRANI OLDUĞU GENCEBAY’DAN YARDIM BEKLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 09:13:01
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?