20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

'Gençlere örnek olmak istedik'

Aydın Bölgesi Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydın Valiliği İl Özel İdare futbol kulübü düzenlenen törenle yeni sezonu açtı. Aydın Valiliği İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen törene kulüp başkanı İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Amatör Kulüpler Federasyonu başkanı Baki Aslantaş, kulüp yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.


Teknik ekip ve futbolcuların tek tek tanıtılmasının ardından konuşan Özel İdare Futbol Kulübü başkanı Halil İbrahim Aktemur Özel İdarenin bir İlin tamamını temsil ettiğini belirterek “ Bunun için Özel İdare formasının ağırlığı bulunmaktadır. Bizim futbol takımımızdan isteğimiz aile yuvası içerisinde disiplini elden bırakmayarak ileriye doğru yürümeleridir. Özel İdare futbol takımını kurarken esas amacımız maçlar kazanıp, şampiyonluklar yaşamak değil. Aydın’da örnek , centilmen bur kulüp oluşturmaktı. Aydın’da 200 amatör kulüp var bir tane eksik olması fark etmezdi. Ama biz Aydın’lı gençlere örnek bir ekip izletmek istedik” diye konuştu.


Kulüp başkanı Halil İbrahim Aktemur’un konuşmasının ardından kurban kesilerek, kesilen kurbanın kanı sakatlıklardan ve nazardan koruması amacıyla futbolcuların alınlarına sürüldü. Teknik Direktör Yüksel Karahan’da amaçlarının 24 kişilik genç kadroları ile başarılı müsabakalar çıkarmak olduğunu söyleyerek “Kulüp olarak Amatör Süper Lig, B Genç ve U 14 kategorilerinde mücadele vereceğiz. Kulübümüzün toplam 85 futbolcusu var. Amatör Süper Lig’de mücadele edecek futbolcularımızın yüzde 90’sını Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisi bu uyum adına bizim için bir avantaj. Bütün hazırlıklarımızı bitirdik. Artık önümüzdeki hafta oynaşacağımız ligin ilk maçı İsabeylişırlan maçını bekliyoruz” dedi. Teknik Direktör Yüksel Karahan kulübün tesis probleminin Kasım ayından itibaren çözüleceğinin altını çizdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 16:29:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?