1
Haziran
2024
Cumartesi
AYDIN

Gençlik merkezinde sergi zamanı

GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Aydın Çocuk ve Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan “El Sanatları Ürünleri ve Resim Sergisi” Vali Yardımcısı Celal Ulusoy ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Vali Yardımcısı Ulusoy ve Başkan Çerçioğlu’nun yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Cenet, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Haluk Uysal, kurum çalışanları, öğrenciler, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Aydın Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde hizmet alan çocukların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretici desteği ile gerçekleştirdikleri “El Sanatları Ürünleri ve Resim Sergisi” açılışı, halk müziği öğrenci korosu’nun seslendirdiği türküler ile başladı.

Açılış öncesi gençlere yönelik olarak yaptıkları aktiviteler hakkında bilgi veren İl Sosyal Hizmetler Müdürü Bilal Cenet, gençlerin her değişik branşlardaki aktivitelere katıldıklarını ve başarılı da olduklarını söyledi. Cenet, “Gençlerimiz İspanya Madrid’de düzenlenen 13 Yaş Dünya Futbol Karşılaşmalarında 20 ülke içerisinde sıralamada 6’ıncı oldu. Bu başarının azımsanmaması gerekiyor. Gençleri bir kez daha kutluyorum” dedi.

Gençlere her türlü imkanı verme gayreti gösterdiklerini ifade eden Vali Yardımcısı Celal Ulusoy da, “Gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. Her gencin mutlaka bir pozitif yönü vardır. Bunu kendileri de bazen fark edemiyorlar. Fakat zaman içerisinde pozitif yönlerinizin farkına varıp ilgi alanlarınızda başarı sağlayabilirsiniz. Futbolda aldığınız bu sonuç bunun en iyi örneğidir. Sergi için de göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarınızı kutluyorum” diye konuştu.

Öğrencilerin Gençlik Haftasını kutlayan Başkan Çerçioğlu ise, “Gençlerimiz azimle, yılmadan çok çalışarak her türlü etkinliğin içerisinde yer aldıkları için çok memnunum. Geleceğimiz olan gençlerimiz için her türlü imkanı onlara verme çabası içerisindeyiz. Gençlerimizin futbol müsabakalarında 20 ülke içerisinde sıralamada 6’ıncılığı kazanmaları da büyük bir başarı. Gençlerimizin tekrar Gençlik Haftalarını kutlayıp, bundan sonraki yaşamlarında üstün başarı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ulusoy ve Başkan Çerçioğlu birlikte sergini açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek, eserler hakkında bilgiler aldı.

GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 00:10:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 10:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?