30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Geriye bu görüntüler kaldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Ragıp As'ın memleketi Aydın'ın Koçarlı ilçesinde yas hakim.

Ülkenin değişik illerinde pek çok başarılı operasyonlara imza atan Uzman Çavuş Ragıp As’ın yaklaşık bir ay önce yıllık iznini memleketi Koçarlı’da kullandığı öğrenildi. Şehi Uzman Çavuş As’tan geriye bir yakının düğününde hayat arkadaşı ve 18 aylı kızı İrem’in annesi ile dans ederken çekilmiş görüntüleri kaldı.


Acı haberi duyduğu andan itibaren gözyaşları sel olan Anne Münevver As, yetkililere seslenerek bu acının dindirilmesini isteyerek “Büyükler sadece baş sağlığı dilemesinler. Bu sorunun çaresini baksınlar” dedi.


Acı haberin ilçede duyulmasının ardından ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar Ay yıldızlı bayraklarla donatıldı. Olayın Şokunu yaşayan As Ailesinin evindeki yas devam ederken Ragıp As’ın birçok yakınına 112 Acil Servis ekipleri tarafından sakinleştirici iğne vuruldu. Evin önünde ise bir ambulansla birlikte sağlık ekipleri bulunuyor.
Bu arda Koçarlı Belediyesi’nden yapılan anons ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ragıp As’ın yarın öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 16:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
esengül IP: 78.176.183.xxx Tarih : 25.09.2008 13:06:29

ailesine sabır şehidimize rahmet dilerim..mekanı cennet olsun çok üzücü bir durum Allah sabır versin ...