19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

Gökçe Germencik'e talip oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Gökçe, BBP'den Germencik Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

BBP Aydın İl Teşkilatı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı sürecini başlattı. Aydın BBP İl Başkanlık binasında partililerinde katıldığı toplantıyla Ertan Gökçe, aday adaylığı başvurusu için dosyalarını Aydın BBP İl Başkanı Mehmet Yeter'e teslim ederek 30 Mart yerel seçimlerinde 'bende varım' dedi.

BBP'nin helal parayla siyaset yapılabileceğini ispatlamış bir parti olduğunu dikkat çeken Aday Adayı Ertan Gökçe, "Şu anda bizim birlikte yarışa çıktığımız partilerin önemli bir kısmı siyaset mezarlığındadır. Ama Muhsin Yazıcıoğlu'nun beş parası olmayan BBP hayatına devam etmektedir. Milletimiz gün gelecek BBP'yi muhakkak tercih edecektir" ifadelerini kullandı.

17 ilçede de seçime girerek her seçim çevresinde adaylarının olacağını ve seçime gireceklerini belirten Yeter, "Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da BBP her seçim çevresinde adaylarıyla ve kendi amblemiyle seçime girecek. Biz de bu siyasi sahnede ilkeli dürüst siyasetin adresi olan BBP olarak milletimizin hizmetinde olduğumuzu milletimize anlatacağız ve onların desteğini isteyeceğiz. Kimsenin garantisi yok. Biz çalışıp vatandaşın hizmetinde olduğumuzu söyleyeceğiz. Bu noktada oylarımızı isteyerek teveccühü vatandaşımıza bırakacağız. Şu anda sandıklar boş, kimsenin şu kadar oyu var hesabı yapılamaz çünkü Türkiye'nin gündemi bir günde değişiyor. 29 Ocak'ta da kesinleşen diğer adaylarımızı tanıtacağız. 5-6 Şubat'ta da yerel seçimlerle ilgili olarak vizyon ve proje çalışması var. Bu çalışmaya katılmadan önce 5 Şubat'ta da kesinleşen bütün adaylarımızı açıklayacağız. Şimdiden bütün adaylarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

"YEREL SEÇİMLERDE BBP SIÇRAMA YAPARAK EN İYİ OYUNU ALACAK"

Seçim döneminde siyasetçilerin nezaket kurallarının dışına çıkmadan seçim döneminin ilkeli ve dürüst bir atmosfer içinde olması gerektiğini vurgulayan Yeter, "Yerel seçimlerin yaklaşması üzerine biz de en iyi şekilde hazırlanan bir siyasi organizasyonuz. Bu seçim BBP'nin sıçrama yapacağı ve en iyi oy alacağı seçim olarak düşünüyoruz. Biz bu zamana kadar ki siyasi hayatımızda millet ve devlet davasını her şeyin üzerinde tuttuk. İnançlarımızı ve davamızı hiçbir zaman kör particiliğe kurban etmedik. Yanlışa yanlış, doğruya doğru dedik. Her zaman ilkeli dürüst ve temiz siyasetin adresi BBP olmuştur. Siyasetçilerin siyaset yaparken nezaket kurallarını ve edep kurallarını bir kenara bırakmamalarını istiyoruz. Çünkü bu millet ve devlet hepimizin. Dolayısıyla bizim birbirimizi kıracak davranışlarımız olamaz. Biz millet olarak biriz ve bütünüz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşlarının da ortak hedefleri milli çıkarları doğrultusunda yönetilmeleri ve yönetmeleri gerekir. Türkiye'yi yönetenlerin keskin dil kullanmalarını yıpratıcı, ötekileştirici, ve düşmanlık anlayışını körükleyici üsluplarından vazgeçmelerini ayrıca birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunu ön plana çıkan konuşmalar ve uygulamalar olması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.  

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2014 Perşembe 19:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?