20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Gökçe’den veda ziyaretleri

BBP MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÖKÇE’DEN VEDA ZİYARETLERİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Aydın Merkez İlçe Teşkilatı’nda 2 Mayıs’ta yapılacak olan genel kurulda aday olmayacağını açıklayan BBP Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe veda ziyaretlerine başladı.

BBP Aydın Merkez İlçe Başkanı Ertan Gökçe, 2 Mayıs 2010 tarihinde yapılacak olan BBP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı 7. Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladı. BBP’de görev almak isteyen yeni kişilerin önünü açmak için bu kararı aldığını açıklayan Gökçe, başladığı veda turları kapsamında Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Hulusi Aksu’yu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Merkez İlçe Başkanı Gökçe, BBP Merkez İlçe Teşkilatı olağan genel kurulu hazırlıklarının kendisi tarafından yürütüldüğünü söyledi. 2,5 yıldır merkez ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Gökçe, bu nedenle veda ziyaretlerine başladığını belirterek, “Bu kapsamda ilk ziyaretimi daha önce başkanlığını yaptığım Alperen Ocakları İl Başkanlığına gerçekleştiriyorum. Bu ziyarette Hulusi Aksu başkanımızla parti kurumlarımızın çalışmaları, yürütülen hizmetler ve ülke genelinde yaşanan son olaylar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Alperen Ocakları ve BBP ülkenin birlik ve beraberliği için çalışıyor. Bin yıldır bu vatan toprağının üzerinde birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan bu milletin huzurunu kimse bozamayacak. Ben Samsun’da 2 polisimizi şehit eden, Ahmet Türk ve Bakan Yıldız’a da yumruk atan kişilerin aynı kişiler olduğunu düşünüyorum. Bu kişiler asla heveslenmesin. Çünkü Türkiye bu kirli oyunlara gelmeyecektir. Ülkedeki bu sorunların çözümü için geçmiş dönemlerin başarılı siyasi şahsiyetlerinin tecrübelerinden faydalanarak çalışmalar yapılmalıdır” dedi.

“BBP ÇATISI ALTINDA ÇALIŞACAĞIM”

Kongrede niçin aday olmadığı yönündeki bir soruyu cevaplayan Ertan Gökçe, “Partimiz içerisinde görev almak isteyen yeni arkadaşlarımızın önünü açmak için böyle bir karar aldım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bundan böyle de uzun yıllardır çeşitli kademelerinde görev aldığım BBP çatısı altında çalışmalarımı sürdüreceğim. BBP bayrağını layık olduğu yere taşıyabilmek için BBP Aydın İl Başkanımızın hizmetinde olacağım” diye konuştu.

Kongrede aday olmayacağını açıklayan Gökçe’nin kendilerine veda ziyaretinde bulunduğunu kaydeden Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Hulusi Aksu da, ziyarette ülke gündemini değerlendirme fırsatı bulduklarının altını çizerek, “Alperen Ocaklarında uzun yıllar görev yapan ve son olarak BBP Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ertan Gökçe’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi bundan sonra da bizimle birlikte çalışmalarına devam edecektir. Kendisinin bilgi ve tecrübelerinden de istifade ederek birlikte mücadelemize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BBP MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÖKÇE’DEN VEDA ZİYARETLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 10:54:03
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 16:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?