20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Gökhan Ünal Aydın'da işyeri açtı

Trabzonsporlu ünlü futbolcu Gökhan Ünal, Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen erkek giyim markası AVVA’ın 17’inci mağaza açılışına katıldı.


Gölcü futbolcunun abisi Serkan Ünal tarafından işletilecek mağazanın açılışına Gökhan Ünal ile birlikte ünlü mankenlerden Aysu Baceoğlu ve Elif İnce Uzun da katıldı. Açılışta kendisi ve Trabzonspor ile ilgili soruları cevapsız bırakan Gökhan, ünlü mankenlerle birlikte bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.


Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde bugün saat 15.00’de gerçekleşen mağaza açılışına Aydın Vali Yardımcısı Bayazit Bestami Alkan ile Aydın iş çevresi ve ileri gelenlerden çok sayıda vatandaş katıldı. Trabzonsporlu Gökhan Ünal’ın abisi Serkan Ünal tarafından işletilecek olan giyim mağazasının açılışını Vali Yardımcısı Alkan, Gökhan Ünal ile mankenler Aysu Baceoğlu ve Elif İnce Uzun birlikte yaptı. Açılışın ardından bir süre Vali Yardımcısı Aklan ile sohbet eden Gökhan, ünlü mankenlerle birlikte mankenlerle birlikte mağazada satışa sunulacak olan giysileri tanıttı. Daha sonra abisi ve yakınlarıyla birlikte objektiflere poz veren Gökhan, hayranlarını da kırmayarak onlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gölcü futbolcu ve ünlü mankenleri bir arada görme fırsatı bulunan Aydınlılarda, kameralı cep telefonlarıyla futbolcu ile mankenlerin fotoğraf ve görüntülerini çekti.


Açılışın son bölümünde mağaza önünde kurulan standta birlikte yer alan gölcü futbolcu Gökhan Ünal ve mankenler Aysu Baceoğlu ve Elif İnce Uzun; AVVA tarafından hazırlanan svitşörtleri imzalayarak, hayranlarına dağıttı. Ünlü futbolcu ve mankenlerden imzalı svitşört almak isteyen kalabalık zaman zaman izdihama neden olurken, imza almak uzun süre bekleyen vatandaşların talepleri ünlü konuklar tarafından geri çevrilmedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 18:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?