30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Güreşçilerden Vali Coş'a ziyaret

Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güreş Okulu’nda eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde yıldızlar 1. ligine yükselen Aydınlı güreşçiler Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaret ettiler.

Güreşçileri makamında kabul eden Vali Avni Coş, güreşçileri başarılarından dolayı tebrik ederek, kendilerinden daha güzel başarılar beklediklerini söyledi. Güreşin ata sporu olduğunu hatırlatan Vali Coş, başarılı sporculara her zaman destek vereceklerini kaydetti.

Ziyarette güreş takımının başarıları hakkında bilgi veren Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan, Ülke genelinde 130 takım arasında yapılan müsabakalarda az sayıdaki güreşçilerine rağmen Aydın Güreş Takımı olarak büyük bir özveri ile çalışarak şampiyon oldukları söyledi. 09-12 Nisan 2009 tarihleri arasında Konya’da başlayan müsabakalarda alınan başarının ardından 08-10 Mayıs tarihleri arasında Uşak’ta, 22-24 Mayıs tarihleri arasında Niğde’de, 18-21 Haziran’da Rize’de yapılan müsabakalarda birinci gelerek yarı finale kaldıklarını kaydeden Ercan, “27-28 Haziran günü Ankara’da gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında takım arkadaşlarımız yine olağanüstü bir gayretle finale kalmayı başardı. 29-30 Haziran’da gerçekleştirilen final maçlarında da Aydın olarak şampiyon olup 1. lige yükseldik” dedi.

Aldıkları 1.lik kupası ve ödül olarak verilen 10 bin TL’lik çekle makama çıkan güreşçiler Vali Hüseyin Avni Coş’un kendilerinden istediği daha büyük başarılara yakalayacaklarına söz verdiler.

Ziyaret sonunda Vali Hüseyin Avni Coş, güreşçilere eşofman takımı ve çeşitli hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 13:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?