30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

Hainlere lanet yağıyor

Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şubesi üyeleri, dün Diyarbakır ve Hakkari’de 10 askerimizin şehit edilmesine neden olan saldırıları ve terör destekçilerine kınadı.

Terörör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıları kınayan Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, son zamanlarda artan terör olaylarına karşı Türk milletinin dik duruşunu göstermek için bütün vatandaşlara evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti.

Yörük Ali Efe heykeli önünde Türk Bayrağı açarak, dernek adına basın açıklamasını okuyan Türkiye Kuva-yi Milliye Mücahitler Derneği Aydın Şube Başkanı Mustafa Yormaz, terör saldırılarının hiçbir zaman Türk milleti ve Türk askerlerini yıldıramayacağını savundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölücü terör örgütüne gereken cevabı vereceğine inandıklarını ifade eden Yormaz, "İran PEJAK'la nasıl mücadele ediyorsa aynı yöntemi bizde uygulayalım. Türk halkının sabrı taşmıştır. Türk halkı artık 'Kanları yerde kalmayacak', 'Gereken yapılacak' gibi sözleri duymak istemiyor. Gereken bellidir. Artık şehitlerimizin kemiklerini daha fazla sızlatmayalım. Şehit analarının babaların yürekleri daha fazla yanmasın. Bizim ödediğimiz vergilerle mecliste 8 bin YTL maaş alan, eli kanlı teröristlere arka çıkan hatta ileri giderek 'Kardeşim' diyebilen zihniyetleri bir kez daha kınıyoruz. Dik duruşumuzun ifadesi olarak evlerimize iş yerlerimize devletimizin birliği, ülkemizin bütünlüğü Türk halkının birlik ve beraberliğinden asla taviz vermeyeceğimizin göstergesi olarak Türk bayrağı asalım. Türkiye her şeye rağmen büyük bir ülke Türk milleti de asil bir millettir. Bunu dosta düşmana ve tüm dünyaya gösterelim" dedi.

AYDIN ÜLKÜ OCAKLARIN’DAN TERÖRE KINAMA

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, dün 10 askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırılarını kınadı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesi Abalı köyü yakınlarında düzenlenen terör saldırısının bölücü tereör örgütünün hain yüzünü bir kez daha ortaya çıkardığını ifade eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, “ 10 askerimizin şehit düşmesi, kahpece davranan bölücü terör örgütü hakkında Türk Milleti’nin hafızalarındaki nefret duygularını artırmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Vatan sağ olsun” dedi.

Türk milletinin güvenlik ve huzurunun, Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve bütünlüğünün başka milletlerin insafına, başka devletlerin inisiyatifine bırakılamayacağının herkes tarafından artık anlaşılması gerektiğini savunan Pehlivan, “Terörle mücadelede kahramanca görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ve Güvenlik Güçlerimizi terörle mücadelede yardımcı olmak her Türk’ün görevidir. Bu elim hadiseyi nefretle karşılıyor, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığı, Türk Milletinin birliği uğruna kahramanca görev yapanken şehit düşen kahraman yiğitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, Büyük Türk Milletine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 15:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?