20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Halk Günü'nde bunaltan talep

Aydın Valiliği tarafından her hafta Perşembe günü düzenlenen halk günü, adeta yeşil kart gününe döndü. Halk gününe katılan vatandaşların bir çoğu, yeşil kart talebinde bulunuyor.

Perşembe günleri Aydın Valiliği toplantı salonunda Vali Yardımcısı Ali Kazgan başkanlığında gerçekleşen halk günlerine katılan vatandaşların bir çoğu yeşil kart talebinde bulunuyor.

Yeşil kartın genç ve çalışabilir durumda olanlara verilmediğini belirten Kazgan, "Halk gününe katılan birçok vatandaşımız ailesinde çocuk sayısının fazla olduğunu belirterek, bizden yeşil kart verilmesi için talepte bulunuyor. Ben hiç kimseye yeşil kart veremem, ama gerekçeleri mantıklıysa bunları kurula sevk ediyorum. Kişilerin bilinçsizce yapmış oldukları çocuklar ailenin zor durumda kalmasına neden oluyor. Ve ondan sonrada, bunu bahane edip bizden yeşil kart talebinde bulunuyorlar. Bizler bu hizmetin doğru yerlere gitmesi için bir aşamayız. Bu hizmetin en doğru yerlere ulaşması için üstlenmiş olduğumuz görevi, özveri göstererek yerine getirmeyi çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 16:45:48
Güncelleme :11 Mayıs 2005 Çarşamba 14:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?