31
Mayıs
2024
Cuma
AYDIN

Hava korsanı jön çıktı

İşlediği cinayetleri izleterek işadamlarına baskı yapan vahşet çetesi liderinin, ‘Kurt Kapanı Kan Kokuyor’ isimli dizide cinayetler işleyen bir mafya babasını canlandırdığı belirlendi.

AYDIN Kuşadası’nda Hüsredin Özçelik ve Gürkan Yılmaz isimli işçileri, işadamlarına korku salmak için vahşice öldüren 11 kişilik çetenin lideri Nusret Akmercan dizi oyuncusu çıktı. Mehmet Ali Ağca’nın serbest kalması için uçak kaçıran vahşet çetesi liderinin, ‘Kurt Kapanı Kan Kokuyor’ isimli dizide cinayet işleyen acımasız bir mafya babasını oynadığı belirlendi.

EN BÜYÜK HAYALİYDİ

POLİSİN ‘Organize-1’ adlı operasyonla yakaladığı, 11 cinayetin faili çete lideri Nusret Akmercan, 2004 yılında bir arkadaşı aracılığıyla yapımcı Uslu Kanbay’a başvurmuş. ‘Hayattaki en büyük hayalim mafya rolünde oynamak’ diyen Akmercan’ın tipinin bu role uygun olduğunu düşünen Uslu Kanbay, Ömer Korkmaz’ın yönetmenliğini yaptığı dizide çete liderine rol vermiş.

‘BİZE KARŞI İYİYDİ’

YÖNETMEN Ömer Korkmaz, Akmercan’ın dizide adının ‘Bulut’ olduğunu belirterek ‘Filmde arabasıyla birlikte rol aldı. Bize karşı çok iyiydi, saygılıydı. Çok şaşkınım’ dedi. Yapımcı Kanbay ise ‘Bana hep kontör alacak parasının olmadığını söylerdi. Böyle cinayetler işlediğini bilsem filme onu da konu ederdim. Nasıl böyle bir şey yaptığını anlamadım’ diye konuştu.

Star
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 10:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?