20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

'Hayatımın en enerjik dönemi'

Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, hayatının en enerjik dönemini yaşadığını18 yaşındaki halinden bile dana enerjik olduğunu belirtti. 65 yaşında olmasına rağmen yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı ile ilgili polemiklerin yapıldığına değinen Ortekin, “İki cami arasında kalmış beynamaz durumundayım” dedi.


Makamların hiçbir zaman kalıcı olmadığının altını çizen Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, “Asıl oldan ve yöneticileri ilelebet yaşatacak olan yaptıkları hizmetlerdir. Bir anlamda benim Türkiye’m Aydın, bütün gücümle Aydın’a hizmet şiarıyla hareket ediyorum, Aydın’a hizmet ederken enerjim hep yükseklerde. Şunu söyleyebilirim ki 18 yaşımda dahil olmak üzere hayatımın en enerjik dönemini yaşıyorum” diye konuştu.


Yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı ile ilgili pek çok düşüncenin ifade edildiğini söyleyen Ortekin, “İki cami arasında kalmış beynamaz durumundayım. İlhami Ortekin bizim partimize gelmesin diyen yok. Neredeyse her parti ile adımız anılıyor, durumun böyle olması bana mutluluk verir. Ben Aydın Belediye Başkanı olunca İlhami Ortekin olmadım. Ben daha öncede Aydınlılar tarafından biliniyordum, daha öncede insanlar bana baba diye hitap ediyorlardı. Şehrimize çok şey verdik vermeye devam edeceğiz. Aydın’a hizmet etmemize Allah dan başka kimse mani olamaz” ifadelerini kullandı.


Aydın Belediyesindeki odasında asla makam koltuğunda oturmadığına dikkat çeken Ortekin, şunları söyledi: “Her zaman misafirlerin oturduğu yerde oturdum. Vatandaş yanıma gelince ben makamda oturursam vatandaş kendini tedirgin hisseder, rahat olamaz bende vatandaşa tepeden bakmış gibi olurum. Onun için makam yerine vatandaşla misafir koltuklarında oturarak görüşürüm. Bunun aksini gören olmamıştır”

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 12:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?