20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Haydi kan bağışına!

KIZILAY’DAN VALİYE PLAKET

Türkiye Kızılay Derneği Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş’a ziyaret ederek plaket verdi.

Aydınlıları kan bağışlamaya davet eden Vali Coş, kan vermenin insani bir konu olduğunu belirterek, herkesin bir gün kana ihtiyaç duyabileceğini dikkat çekti.

Kızılay Kan Merkezi Ege Bölge Müdürü Dr. Gökay Gök, Türkiye Kızılay Derneği Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci ve dernek üyeleriyle birlikte Vali Hüseyin Avni Coş’u ziyaret ettiler.

Ziyarette Aydınlıların kan bağışı konusundaki duyarsızlıklarını dile getiren Gökay Gök, Aydın’daki kan bağışını artırmak için Vali Coş’tan yardım istedi. Bunun üzerine Vali Coş, Aydınlıların kan bağışı konusunda bilgili olduğunu fakat yeterli hassasiyet konusunda bundan sonra daha duyarlı olacaklarına inandığını belirterek, “Kan bağışının yararları bilim adamlarımız tarafından açıklanıyor. Bu sağlıksal bir konu olduğu kadar, manevi bir konudur. Bir gün hepimiz yada bir yakını kana ihtiyaç duyabilir. Kızılay’ın kan bağışlama kampanyasına destek vermemiz gerekmektedir. Bu konuda bütün Aydınlılara kan bağışlamaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşmaların ardından Kızılay Kan Merkezi Ege Bölge Sorumlusu Dr. Gökay Gök tarafından Vali Hüseyin Avni Coş’a plaket takdim edildi.

KIZILAY’DAN VALİYE PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 15:29:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?