20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

Huzurevinde renkli Anneler Günü

HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI

Aydın Huzurevi’nde ‘Anneler Günü’ nedeniyle düzenleyen eğlence programı renkli görüntülere sahne oldu.

Aydın Huzurevi’nde gerçekleşen ‘Anneler Günü’ kutlamasına MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Belediye Başkan Vekili Sümran Ünal, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Çelik, Aydın Huzurevi Müdürü Emin Dinçer, MHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal ve huzurevi sakinleri katıldı.

Ellerindeki çiçeklerle huzurevinin tüm odaları ve dinlenme salonlarını gezen MHP’li Taner ve Başkan Vekili Ünal, huzurevinde kalan annelerin ellerini öpüp çiçek hediye ederek ‘Anneler Gününü” kutladı.

Anneler Günü programında konuşan MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, annelerin Allah tarafından cennetle müjdelenmiş kişiler olduğunu ifade ederek, annelerin her şeye layık olduğunu söyledi. Annelerin toplumun geleceğinde çok önemli etken oluşturduğuna dikkat çeken Taner, “Annelerimizin bir dediğini iki etmememiz gerekmektedir. Onlar bizler için kutsal varlıklardır. Bir toplumun geleceğinde de önemli katkıları vardır. Çünkü eğitimli annelerin yetiştirecek olduğu geleceğimiz olan çocuklar bu ülkenin çağdaş medeniyetler seviyesine yükselmesinde etkili olacaklardır. Bu düşüncelerle bütün annelerin anneler gününü kutluyor. Sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Huzurevinde kalan anneleri günlerinde yalnız bırakmak istemediklerini kaydeden Başkan Vekili Ünal da, “Böylesine önemli bir günde Aydın Huzurevi’nde kalan annelerimizi yalnız bırakmak istemedik. Böyle bir ziyaret gerçekleştirerek hem onların günlerini kutlamak hem de onlara bu önemli günde yalnız olmadıklarını ifade etmeyi amaçladık. Bence imkanı ve fırsatı olan herkes gelip burada kalan annelerimizi ve yaşlılarımızı ziyaret etmeli” diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle Taner ve Ünal’a teşekkür eden huzurevi sakinleri de, Anneler Günü’nde kendilerini yalnız bırakmayan heyete teşekkür etti. Aydın Huzurevi’nde düzenlenen ‘Anneler Günü’ eğlencesine katılan yaşlılar; doyasıya eğleyerek farklı bir gün geçirdi.

HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
HUZUREVİNDE ‘ANNELER GÜNÜ’ KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 09:05:03
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?