30
Mayıs
2024
Perşembe
AYDIN

'İftiralara en güzel cevap sizsiniz'

AK Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, seçim çalışmaları kapsamında Efeler mahallesinde kahve toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Efeler mahallesinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, gördüğü büyük coşku karşısında da mahalle sakinlerine teşekkür etti.

"Bana atılan iftiralara en güzel yanıt sizlersiniz" diyen Mustafa Ancın, “Bu coşkuyu dört gün önceden yaşatan Efeler Mahallesi halkına çok teşekkür ederim. Ama birilerinin üzerine de korku veriyorsunuz. Şu kartopu gibi büyüyen, 29 Mart'a kadar adım adım kararlı adımlarla, projelerle Aydın'da iktidara giden şu kadroyu çok sevindiriyorsunuz. Ama bazılarına korku salıyorsunuz. Bu korkudan dolayıdır ki, bizim hastalığımıza, hatta rahmetli eşimin vefatına dahi iftira atanlar oldu. Dimdik ayaktayız, dimdik. Hep söyledik, milletimize hizmet aşkıyla geliyoruz. Gücü milletten alıyoruz. Hizmete devam diyoruz" dedi.

Seçim sürecinde kendisi hakkında asılsız iddiaların ortaya atıldığını ileri süren Ancın, "Ne onların iftiraları engeller, ne de çabaları. Hiçbir şey engelleyemez. Allah'ın takdiri yerine gelecektir. Bugün de üzerimize düşeni yapmanın derdindeyiz: Millet için, çocuklarımız çin Aydın için işsizlik için, kadınlarımızın meslek edinmeleri için, yapılması gereken projeleri düşünüyoruz. Ekiple gece gündüz kafa yoruyoruz. Ve inşallah bu projeleri bir bir hayata geçireceğiz. Biz onların iftiralarına kulak bile asmayız" diye konuştu.

“Ancın, mahallelerin adını bile sayamaz” şeklindeki iddialara da cevap veren Ancın, şöyle konuştu: “O halde siz sayın görelim. Biz o mahallelerin hepsine hizmet götüreceğiz. Dolaşıyoruz karış karış. Her mahalleye ayrı taahhütname dağıtılmış. Geçmiş 15 yılda yapamadıklarını, söz verip de yapmadıklarını bugün tekrar söz vererek yapacaklarını söylüyorlar. Kim inanır size kim? Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Size verilen oy avanstır. Onu değerlendirmediyseniz bu millet tekrar size o avansı vermeyecektir”

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?