20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

İGM üyesi Kibar yeniden aday

29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Aydın’da İl Genel Meclisi üyeliği adaylığı için başvurular da devam ediyor. 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri’nde Aydın Merkez İlçe’de AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi olan Mesut Kibar önümüzdeki dönem için yeniden adaylık müracaatında bulundu.

Adaylık müracaatını AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan’a teslim eden Mesut Kibar yeni dönemde de Aydın halkına hizmet edebilmenin heyecanını içinde duyduğunu belirtti.

Aydın’da köylerin alt ve üst yapı sorunlarının tamamının AK Parti iktidarı tarafından çözüldüğünü belirten Mesut Kibar “Artık Aydın’ın köylerindeki alt ve üst yapı sorunlarının çözülmesinin ardından köylerin mahalleleri ile olan bağlantısını kurmak kaldı. En önemli hedefimiz köylerimizdeki şart ve imkanları daha yukarı çekerek köyden kente göçü engellemek. AK Parti iktidarı dönemindeki KÖYDES Projesi ile köy muhtarlarımız sorunlarını çözmek için Ankara’ya gitmekten kurtuldu. Yeniköy muhtarımız geçen dönemde 120 kere Ankara’ya gitmiş. Bu dönemde hiçbir muhtarımız Ankara’ya gitmeden sorunlarını yerelde hallettiler. Bu bizim için önemli bir övünç kaynağı” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 14:54:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?