20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

İlayda yaşam savaşını kaybetti

BALKONDAN DÜŞEN 12 YAŞINDAKİ İLAYDA, YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Kuşadası’nda 10 gün önce balkondan düşen ve ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 12 yaşındaki İlayda, verdiği yaşam savaşını kaybetti. İlayda’nın ölümü Kuşadası’nda büyük üzüntü yarattı.

Bilindiği gibi, Kuşadası’nda yaşayan Feride-Çetin Şentürklü çiftinin biricik kızı 12 yaşındaki İlayda Şentürklü, Alacamescit Mahallesi’ndeki dubleks evlerinin üst katındaki balkonundan fazla sarkınca dengesini yitirmiş ve evlerinin alt katındaki demir kapının üzerine düşmüştü. Başı kapıya çarpan ve ağır şekilde yaralanan talihsiz kız, annesinin çağırdığı ambulans ile önce Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Ancak durumu ağır olduğu için İzmir’e sevk edilen İlayda Şentürklü, acil olarak yoğun bakıma alınmış ve 10 gündür yoğun bakımda ölümle pençeleşiyordu.

6. sınıf öğrencisi olan ve bu yıl ilk kez SBS sınavına girmeye hazırlanan İlayda Şentürklü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayati tehlikeyi bir türlü atlatamazken, annesi Feride Şentürklü (36) ile babası Çetin Şentürklü (38) bir an olsun biricik kızlarının başından ayrılmamıştı. Ümidini kaybetmeyen acılı aile ile tüm Kuşadası’nın dualarıyla 10 gündür yaşam savaşı veren talihsiz İlayda, dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İlayda’nın ölümü hem ailesini hem de tüm Kuşadası’nı yasa boğdu. 12 yaşındaki İlayda bugün Hanım Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Kuşadası Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 13:09:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 13:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?