19
Mayıs
2024
Pazar
AYDIN

İlköğretim okulunda dayak iddiası

Aydın'da bir veli, çocuğunun öğretmen tarafından darp edildiğini iddia ederek okul ve öğretmen hakkında şikayet dilekçesi verdi. 

İddiaya göre, Zafer İlköğretim Okulu'nda yıl sonu gösterileri nedeniyle dün bazı sınıf öğretmenleri toplantıya çağrıldı. Gösteri programında yaşanan sorun nedeniyle toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Bu sırada öğretmenleri toplantıda olan sınıfların dersleri boş geçtiği için öğretmenler tarafından öğrencilerin test çözmeleri istendi. 

Dersi boş olan 2-B sınıfının gürültüsünden rahatsız olan 2-A sınıfı öğretmeni N.E. sinirlenerek 2-B sınıfı öğrencilerinden D.Ö. isimli öğrenciyi tokatlayarak ağzını kanattı. 

Kızının okulda görevli öğretmen tarafından kötü şekilde dövüldüğünü iddia eden anne Songül Ö., okul idaresinden ve öğretmenden şikayetçi oldu. Olay hakkında bilgilerinin olduğunu ve soruşturmanın devam ettiğini belirten Okul Müdürü Yardımcısı Sevim Yara, "Ben olaydan sonra öğrenciyi gördüm. Darp edilmiş bir hali yoktu. Ancak ailenin bu şekilde iddiası var. Soruşturma devam ediyor" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 22:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet ÇAKIR IP: 81.215.233.xxx Tarih : 25.05.2007 22:53:44
Gelişi güzel uydurulmuş anlatım.. Velilerin öğretmenleri sindirme ve susturma hevesinden başka birşey değil! Eğitimin ve eğitimcinin saygınlığını zedelemekten başka hiçbir işe yaramaz.