20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

İşadamlarından örnek davranış

AYDINLI İŞADAMLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aydın’da geçen yıl şube açan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), sosyal sorumluluk projesi kapsamında anlamlı bir bağış gerçekleştirdi. Dernek üyeleri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında sabah saatlerinde Kızılay’ın Atatürk Meydanı’nda bulunan kan bağış istasyonuna giderek kan bağışında bulundular.

TÜMSİAD olarak ekonomik ilişkilerin yanında sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini belirten Derneğin Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya, projeye destek veren arkadaşlarını kutladı. Hayatta her şeyin başının sağlık olduğunu belirten Petekkaya, “Kimin ne zaman sağlığını kaybedeceği belli değil. Özellikle kan bağışının insani ve dini yönden çok büyük önemi var. Dernek olarak böyle bir çalışma başlattık. Bundan sonra rutin aralıklarla üyelerimizle birlikte kan bağışında bulunacağız” dedi.

Proje Yöneticisi Nusret Ünal ise “Aydın’ın en önemli kan tedarik merkezi olan Aydın Kızılay Derneği’ne yetişkin insanlarımızın düzenli olarak kan bağışı yapabilmeleri için Aydınlı hemşerilerimizin kan bağışı konusundaki duyarlılıklarını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Dernek üyelerimizin yanı sıra işadamlarımız da bu kampanyaya destek verdi. Bugün için yaklaşık 50 ünite kan bağışı yapılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

TÜMSİAD’ın başlattığı kan bağış kampanyasına çok anlamlı bulduğunu belirten Dr. Rıdvan Şenol ise bu tür kurumların duyarlılıklarının artması ile ülke genelinde ciddi bir sorunun çözüleceğini ifade etti. Dr. Şenol, katkılarından dolayı TÜMSİAD Aydın Şubesi üyeleri adına Şube Başkanı Özcan Petekkaya’ya Türk Kızılayı adına teşekkür belgesi sundu.

AYDINLI İŞADAMLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
AYDINLI İŞADAMLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2010 Salı 12:06:03
Güncelleme :2 Kasım 2010 Salı 20:29:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?