20
Mayıs
2024
Pazertesi
AYDIN

İşkadınlarından AYTO’ya ziyaret

İŞKADINLARINDAN AYTO’YA ZİYARET

Aydın İşkadınları Derneği (İŞKAD) yönetim kurulu üyeleri, Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu ziyaret etti.

İŞKAD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sermin Kırıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Merve Alpargun Altıntaş, Meltem Vardar, Denizhan Sandıklılı, Aslı Kavaklı ve Arzu Nalbant AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu makamında ziyaret etti.

İŞKAD’ın yeni yönetim kurulu olarak Aydın Ticaret Odası’nı ikinci kez ziyaret ettiklerini söyleyen Başkan Sermin Kırıcı, “İlk ziyaretimizi tanışma ziyareti olarak gerçekleştirdik, bu ziyaretimizde Aydın Ticaretinin merkezi olan Aydın Ticaret Odası ile ortak hangi projeleri yapabileceğimizi ve Aydın için neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, İş Kadınları Derneği üyelerinin doğal olarak da Aydın Ticaret Odası üyeleri olduğunu kaydederek “İŞKAD’ın hayata geçireceği projelere her zaman destek oluyoruz. Biz erkek – kadın ayırt etmeksizin yapılan tüm girişimleri kucaklıyoruz. Ülkemizin en önemli meselesi olan işsizlik konusunda iş kadınlarının da işsizliğe katkı koymasını bekliyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 12:02:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 23:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?